Sokken bedrukken

Sokken bedrukken als relatiegeschenk

Afgelopen maand ben ik een fusie aangegaan met een ander bedrijf. Gedurende onze fusie ben ik goed bevriend geraakt met mijn zakenpartner. Zodoende kwam ik op het idee om hem een relatiegeschenk te overhandigen als blijk van waardering. Maar wat is een leuk relatiegeschenk om cadeau te geven? Ik wilde natuurlijk een functioneel relatiegeschenk overhandigen waar hij ook daadwerkelijk gebruik van ging maken. Na lang wikken en wegen kwam ik op het idee om sokken te bestellen. Maar alleen sokken overhandigen dat vond ik zo, dus de sokken moesten speciaal worden. Vandaar dat ik op het idee kwam sokken bedrukken. Ik wilde de sokken laten bedrukken met daarop het logo van ons bedrijf. Aangezien wij beide 50 % van de aandelen bezitten leek het mij een strak plan om het logo van ons bedrijf te bedrukken op deze sokken, en daar kon Maxilia mij bij helpen.

Sokken bedrukken

Een geweldig relatiegeschenk!

Uiteindelijk bestelde ik dus vier paar sokken in verschillende kleuren, die ik heb laten bedrukken door het bedrijf Maxilia. Dezelfde week werden alle sokken aangeleverd en deze heb ik overhandigd aan mijn zakenpartner. Hij reageerde zeer verbaasd over het verkrijgen van de sokken, maar hij vond het wel een hartstikke leuk gebaar. Ik zelf kan u dan ook garanderen dat Maxilia kwaliteit levert. De sokken zijn van uitstekende kwaliteit en het logo is professioneel bedrukt op de sokken. Dus bent u op zoek naar een geweldig relatiegeschenk? neemt u dan contact op met Maxilia!

Maxilia